Over ons

We bedanken Karin voor ruim 25 jaar in de zaak met als belangrijke taken inkoop en natuurlijk verkoop. Door de keuze om met het gezin te verhuizen naar Duitsland vanwege een nieuwe werkomgeving van haar man heeft zij wel overwogen, maar met weemoed, ons familiebedrijf los moeten laten en gaat ze met net zoveel beleving voor deze mooie nieuwe uitdaging. Karin heeft de taken overgedragen aan haar nicht Anoek Straatman. Anoek heeft na haar opleiding bij Open32 en van Tilburg Nistelrode gewerkt en heeft de taken inkoop en verkoop op zich genomen.

 

Straatman Rene Karin Gerard.jpg (293 KB)

 

Het begon allemaal 1960

Mode is ieder seizoen weer verrassend en nieuw. Dat was al zo toen onze ouders de winkel startte in 1960 in Hapert en het is nu nog steeds zo. In de loop van de tijd hebben we ons familiebedrijf uitgebreid met een winkel in Heeze. Passie voor mode en persoonlijke aandacht blijft altijd de rode draad is. Zowel de winkel in Hapert en Heeze hebben dezelfde naam. Dat doet niets af aan het feit dat iedere winkel ook uniek is.

 

 

Henk en Gerrie Straatman, die het bedrijf Modehuis Straatman in mei 1960 zijn gestart.
Henk is nog altijd actief in de zaak.

 

Vertrouwde gezichten, accentverschillen in de merken die verkocht worden, en binding met de vestigingsplaats zijn ontzettend belangrijk. Van harte welkom in onze winkel. Sinds 1960 een begrip.

Wat begon als een fourniturenwinkeltje met knopen en stoffen op de meter, is uitgegroeid tot een begrip op modegebied, met altijd de laatste modetrends en vernieuwingen. Maar de gastvrijheid, de persoonlijke benadering en de hoge servicegraad (met parkeren voor de deur) is ongewijzigd gebleven. 

 

Straatman Mode, méér dan mode alleen.

Anoek, Gerard en René Straatman & het Straatman Mode-team.  

 

 

Pand in mei 1964, na de eerste verbouwing. De deuren hebben nog een likje verf nodig.
Die worden licht van kleur. Waarschijnlijk een klusje geweest voor Jan Verdonschot van 't Bazarke, tevens schildersbedrijf.