Mode Nieuws

TAIFUN mode flitsen

woensdag 28 maart

Hapert 

 

 

 

 

 

Alpe d'HuZES 2018

6-7 juni 2018

Opgeven is geen optie !

 


Straatman Mode draagt Alpe d'HuZES een warm hart toe. We zijn al jaren betrokken bij dit geweldige evenement. De mythische berg, de 21 bochten zijn een inspiratiebron voor heel veel mensen die direct of indirect betrokken zijn met de vreselijke ziekte kanker. 

 

Een speciale aandacht aan Henk van Limpt, die te voet de berg 3 keer wil bestrijden. En dat gaat hem lukken ! Opgeven is geen optie ! Zijn team: Big Challenge 1 Bike2Fight.

 

Wilt u hem steunen? Dat kan via onderstaande link:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/henkvanlimpt

 

Henk, SUCCES !

 

 

 

WALL-ART by Imca

Imca van de Weem photography

In onze zaak in Hapert kunt u op dit moment kennismaken van geweldige fotografie, tot kunst verheven. De mooiste foto's worden vastgelegd op verschillende eigentijdse materialen. Hoge kwaliteit en prachtige foto's. 

De etalage geeft alvast een inkijk.

 

Voor nadere informatie en prijzen neem contact op via www.imcavandeweem.nl of via ons contactformulier.

 

Hieronder een korte impressie.

 

        

 

 

 

                                              

 

 

 

  

11-mei FEEL GOOD MARKET -girls only 

SUCCESVOLLE AVOND in Hapert

 

Samen met 15 fantastische ondernemers, prachtige modellen en ruim 220 genodigden kijken we terug op een ontzettend leuke avond, de eerste Feel Good Market-Girls Only!

 

Straatman mode was de toplocatie, hun mooie collectie op de catwalk samen met badkleding van Livera Bladel, prachtige schoenen en tassen van Dijkmans Schoenen.  De Edelsmidse met hun bijzondere collectie en Van Bommel Optiek met hun (zonne)brillen.

Op het marktplein Divino Restaurant & Wijnbar en Jumbo Dick van Gerwen Hapert met hun heerlijke wijnen. Kaasboerderij De Ruurhoeve vulde het heerlijks aan samen met chocolade van Ellen Schippers; Chocolade & Workshops. De leukste kookwinkel Van den Hurk was erbij en Reisbureau Manon Staal zorgde voor de zon en heeft een dame ontzettend blij gemaakt met een tripje naar Milaan!

 

De grote prijzentombola onder leiding van Marije en Gerard

 

Ontwerpbureau Kleur M creëerde de fantastische uitnodigingen en Imca van de Weem Photography was er met WallArt by Imca. Band Impulse creëerde de muzikale sfeer, met dank aan Arie van Gerwen voor het geluid en Jordi Huybregts voor de catwalk muziek.

De band Impulse

 

Bloemenatelier Ad Basten zorgde voor de finishing touch. Bijzonder leuke prijzen zijn er verloot door alle ondernemers met als klapper de prachtige metamorfose voor 2 dames verzorgd door Straatman mode, Afra van Kapperzzz met haar deskundig oog voor de laatste trends en DA drogisterij en parfumerie Antonius verzorgde de prachtige make-up.

 

 

De dames van de metamorfose

 

 

Heb jij nog leuke foto's gemaakt met je vriendinnen? Stuur ze door!

 

Namens het organisatie comité (Imca van de Weem, Marije Fransen en Karin, Gerard en René Straatman een enorm dank je wel aan de ondernemers en de gasten voor alle gezelligheid!

 

 

Een kleine sfeerimpressie van onze FEEL GOOD MARKET -girls only in onze zaak in Hapert:

 

    

 

 

    

 

 

22-mrt KVB Reusel Modeshow

Woensdag avond 22 maart stond KVB in het zonnetje bij Straatman Mode. Ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de KVB was een gezellige feestavond georganiseerd, met een flitsende modeshow, waarin niet alleen onze "huismannequins" Marian, Els en Meriam meededen, maar ook flitsende catwalkoptredens van Ellen en Francien van KVB, zoals op onderstaande foto is te zien.

 

Aan de feestavond werkten mee Patrick van Bommel Optiek, Basemans Schoenen en Anne Vissers sieraden.

 

Kortom, een gezellige en zeer geslaagde avond in Hapert!